На 23-и декември се навършиха 80 години от рождението на

...
 На 23-и декември се навършиха 80 години от рождението на
Коментари Харесай

Внукът на Емил Димитров вдига сватба

 На 23-и декември се навършиха 80 години от рождението на огромния артист Емил Димитров. Годишната на звездата съответства с друга вест, която неговият единствен внук Мартин анонсира в обществените мрежи.

Младежът е на крилете на любовта от няколко месеца, а сватбата с красивата му половинка Калина не е мираж. Нищо, че е прекомерно млад, а обичаната му е с година по-голяма от него. Тя към този момент е студентка в лицей в Англия. Калина също е възпитаничка на „ Италианския колеж “ в Горна баня, където Мартин през 2021 година ще приключи 12-и клас. Именно в учебно заведение се срещат пътищата им. Двамата не крият любовта си и будят удивление с сантиментални фотоси, които разгласяват в интернет пространството. Родителите на внука на Емил Димитров добре познавали кандидат-снахата  и им желаят благополучие.

Съжалявали единствено за едно -  Мартин не желал да продължа музикалния път на своя дядо, въпреки да е наследил гения му. Интересите на звездния правоприемник били свързани с цифров маркетинг, финанси, биткойни, криптовалути.  Внукът на краля на родната сцена следял пазарите, правила разбори на финансовите тържища и желал да се развива в това съвременно занятие, написа „ Ретро “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР